Ik ben Patricia Scholten-Blanke , geboren op 13 juli 1979. Ik ben getrouwd, heb een bonus dochter (20) en ik ben een trotse moeder van een zoon (15).
Vanaf mijn 18e levensjaar werk ik al met mensen. Ik ben begonnen in een verzorgingshuis als verzorgende. in 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het ziekenhuis waar ik 20 jaar met veel plezier heb gewerkt.
Het zorgen voor anderen zit dus in mijn bloed en dit doe ik dan ook met passie.
In September 2021 kwam ik een burn-out. Ik die altijd hard heeft gewerkt, die niet te stoppen was, zat nu ineen thuis, uitgeblust op de bank. Mijn leven werd letterlijk  stil gezet. Dit was niet voor niks. De eerste tijd kon ik niks. voelde me leeg en uitgeblust en lag de hele dag op de bank. Van een holistisch fysio therapeut kreeg ik de tip om reiki te gaan doen. Omdat er iets moest veranderen in mijn leven besloot ik mij hierin te verdiepen en heb ik uiteindelijk de stap genomen om een reiki 1 cursus te gaan doen. Dit was het beste wat op mijn pad gekomen is. Langzaam aan begon ik alle lagen af te pellen. Ik kwam erachter dat ik het ziekenhuis leven achter mij mocht laten en dat het tijd was voor een nieuwe stap.
Reiki 2 volgde en ik begon een opleiding holistisch therapeut. Vele cursussen volgden waaronder de Access bars, Energetische massage en Transformational cupping.
Ik wilde mijn eigen praktijk waar ik mensen kon helpen om weer terug te komen bij hun exclusieve zelf. ik wilde mensen de ontspanning laten ervaren van wat het mij  gebracht heeft.
Ik had eindelijk mijn missie en mijn passie gevonden En zo startte ik mijn eigen praktijk:
Praktijk-Xclusive-Lifestyle InBalans,
ofwel: Praktijk-XL-InBalans

 


Mijn missie is om  jou te helpen ontspannen en in balans te brengen op alle holistische niveaus en jouw ware essentie.
Om weer thuis te komen bij jouw exclusieve zelf. 

 


What You Think

You Become

What you feel

You Attract

What you Imagine

You Create

 

 


Balance Your Xclusive-life


© 2023 Xclusive-Lifestyle InBalans