Laat je bars weer stromen en wordt weer jouw exclusieve zelf
Meer rust, ontspanning en ruimte in je hoofd door het loslaten van oude gedachten, ideeën,
vast zittende gevoelens en patronen.


Heb jij last van:

 • Een vol hoofd
 • Belemmerende gedachten
 • Spanning
 • Stress
 • Slecht slapen
 • Lichamelijke klachten
 • Irritaties
 • Onrust
 • Gevoel van onvrede
 • Onzekerheid over  de toekomst ,werk, relaties 
 • Burn-out klachten
 • Piekeren
 • Sombere gevoelens
 • Trauma

Wil jij weer in balans zijn en terug komen bij je exclusieve zelf?
Kies dan voor een Access-Bars behandeling bij Praktijk-XL-InBalans


Access-Bars

Access-Bars is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd. Het is een energetisch lichaamsproces waarmee je het instaat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, vastzittende patronen en overtuigingen los te laten. Je kunt het vergelijken met het opschonen van je harde schrijf op je computer. Opgeslagen rommel kan worden vrijgegeven. Je hebt een reeks van 32 drukpunten op het hoofd. Wanneer de drukpunten licht worden aangeraakt kunnen oude energieën die vastzitten in de hersenen en het lichaam worden losgelaten waardoor een enorme blijvende verandering mogelijk is.
Access-Bars is een onderdeel van Access Consciousness. en werd geïntroduceerd in de jaren 90 door Gary Douglas 

Voor wie?

Voor iedereen die zich goed wil voelen en voor iedereen die meer ruimte rust en ontspanning in zijn lichaam wil ervaren.
We leven in een maatschappij waarin iedereen een drukke baan heeft en/of een druk gezin en sociaal leven.
Een Acces-Bars behandeling zorgt voor meer rust en ontspanning. Het zorgt ervoor dat er meer balans komt en jij weer je exclusieve zelf wordt. Door je Bars weer te laten stromen kun jij meer ruimte en rust creëren in je hoofd. Er komt weer meer energie voor je vrij en dit geeft als resultaat meer rust, gemak, vreugde en glorie


De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60-90 minuten met een korte intake vooraf. Je ligt op een behandeltafel met je kleding aan. Tijdens de behandeling is het stil in de ruimte zodat de bars goed kunnen gaan stromen.
Het is een zachte behandeling waarbij ik met zachte aanraking van mijn vingers op je hoofd je bars weer laat stromen. Je hebt in totaal 32 bars. Hierin liggen al je gedachten, ideeën, emoties, overtuigingen en patronen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifiek context in je leven. Door deze bars op verschillende manieren aan te raken, gaan ze weer stromen en laat je los waardoor je weer in balans komt en terug komt bij jouw exclusieve zelf.

Het effect van een behandeling

Het effect is voor iedereen anders. De een ervaart meer rust en een diepere slaap en een ander ervaart een grote gevoel van vrede en gemak. Je hebt minder of zelfs geen lichamelijke ongemakken meer en stress niveau is enorm gedaald. Je hersenen gaan naar een theta niveau waar je je harde schrijf delete en verandering kunt aanbrengen in vastzittende patronen, overtuigingen, emoties en ideeën.

Ook is elke bars sessie anders. Je kan je net zo ontspannen voelen alsof je een fantastische massage hebt gehad, maar in het beste geval kan het je leven veranderen. Dat situaties die je in het verleden van streek maakten er nu niet meer toe doen.
Het grootste effect wordt meestal na 3 a 4 weken opgemerkt


Hoe vaak moet je je Bars laten stromen?

Dit is voor iedereen anders. Wanneer je je bars hebt laten stromen, blijven ze voor altijd vastzittende energie vrijgeven. Elk volgende keer wordt het effect intenser. Waar de één 1x per maand komt komt een ander. 2x per jaar. Er zijn zelfs mensen die ervoor kiezen om hun bars elke week te laten stromen. Weer een ander kijkt naar zijn gevoel en komt wanneer hij of zij zich niet in orde voelt of weer vaak gestrest of chagrijnig is. Het is maar net waar je behoefte aan hebt en wat jij fijn vind. 
Na elke soort schok, trauma, energetische verschuiving, nare gebeurtenis etc. is het een moment om te overwegen om je bars weer te laten doen.


Balance Your Xclusive Life


© 2023 Xclusive-Lifestyle InBalans