Energetische massage


Heb jij:

-  Burn-out klachten

-  Behoefte aan me-time

-  Last van moeheid

-  Fysieke of mentale klachten

-  Behoefte aan meer rust en ontspanning

kies dan voor een energetische massage bij Praktijk-XL-InBalans


Wat is energetische massage

Een energetische massage is een ontspanning massage waarbij ik gebruik maak van de reiki/universele energie. Energetische massage zorgt  ervoor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. De energie in je lichaam, je emoties en je gedachtes kunnen weer vrij  stromen.  De energiepunten in je lichaam worden via lange, strijkende bewegingen gemasseerd zodat blokkades kunnen worden losgemaakt. Door middel van massage kan energie via de meridianen (de energiebanen) in beweging gebracht worden. Dit heeft een positieve invloed op je emoties en gedachtes. Ook wordt gebruik gemaakt van reiki en drukpunten.
Het doel van deze massage is het in balans brengen van jou lichaam
Angst, stress, piekeren en fysieke klachten zijn een gevolg van mentale disbalance en geeft aan dat de balans in het lichaam is verstoord.
Een intuïtieve massage geeft een harmoniserend effect en is er op gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.
Het in balans brengen van de natuurlijke energiestroom.


Wat kan je voelen tijdens een energetische massage?

  • De werking van energie
  • Warmte
  • Kou
  • Tintelingen
  • Moeheid
  • Het loskomen van emoties
  • Borrelende darmen
  • Herinneringen van vroeger die omhoog komen
  • Ontspanning

Het kan ook zijn dat je geen van deze kenmerken voelt. Dit is niet erg . Dit zegt niets over de behandeling zelf. De behandeling zet altijd iets in gang. Soms geeft het alleen een bepaalde rust maar het kan ook zijn dat je dagen of zelfs weken er naar verschil merkt van bijv. een bepaalde gedachten of een patroon wat je ineens ander doet. Dit is voor iedereen anders.


Hoe voel je je na een energetische massage

Het kan zijn dat je je na de massage moe en slaperig voelt. Het kan ook zijn dat je je fit voelt en meer energie hebt. Belangrijk is dat je toegeeft aan het geen wat je op dat moment voelt, dat je toegeeft aan wat je lichaam je vertelt. Ben je moe, neem dan rust, voel je je fit, zorg er dan voor dat je je energie goed verdeelt.

Balance Your Xclusive Life

© 2023 Xclusive-Lifestyle InBalans